За нас

     Чудесата на света – децата и природата са събрани в Детска градина „Радост”.

     А защо „Радост”?

     – Защото тук радостта е навсякъде – в топлите питащи детски очи, в душите и сърцата на всички работещи тук, в песните и танците изпълнени с много емоция на приказната детска сцена за артистични изяви, където децата пресъздават традиции, празници и иновоторство….

     Водещият девиз тук е

     „Възпитание чрез радост и музика”

     Къде се намира тя?

     – В СПА-столицата на Балканите – Велинград.

      Разположена в един чудесен кът от родната гора на западни Родопи сред 6 дка борова гора,в която децата ежедневно се докосват до магията на природата, която ни заобикаля.

    Тя е  магична и цветна.

    А защо е цветна?

     – Защото цветовата хармония е навсякъде – в занимални, спални, фоайета и най-вече в просторния двор с чудните детски кътове сред цветните лехи и алпинеум и игривия горски водоскок. В този цветен кът има  много багри, топлина, много уют и много щастливи детски усмивки.

     ДГ „Радост” е любимо място за децата, гарантираща сигурност и безопасност, компетентност и професионализъм при обучението и възпитанието им отлична подготовка за първи клас и емоционален комфорт за децата.

      Предлагаме модерно обучение в непрекъснато осъвременявана, богата и развиваща среда. Тук удовлетворяваме индивидуалните потребности на децата, разкривайки заложбите и развивайки потенциала на всяко от тях.

    Семействата на нашите възпитаници могат да разчитат на коректност, отзивчивост и дискретност.

               За нас щастието на децата е свещено, а успехите им – наша мисия.